Táborozás

Már lehet jelentkezni a CREDO szokásosan magas színvonalú nyári táboraiba. Idén is indul angol, készség és képesség fejlesztő illetve nomád tábor is.


Tantárgyi korrepetálások

Több mint 30 éves szakmai tapasztalat és kedvező ár a garancia arra, hogy az Ön gyermeke is sikeresen fogja venni az akadályokat, ha a CREDO tantárgyi korrepetálásait választja.


FЕ‘oldal / A CREDO Működése

A CREDO Működése

A Credo egy olyan oktatási- nevelési komplexum, amely 3 egységből áll:

NEVELÉSI TANÁCSADÓ:

Feladatköre a diagnosztika, ambulanter terápiák: mint logopédia, készség- és képességfejlesztések, mozgásfejlesztés, pszichoterápiák..../meditációk, hipnózisok.../


TEHETSÉGGONDOZÓ, ISKOLAELŐKÉSZÍTŐ ÉS NYELVI ÓVODA:

Az épület alsó szintjén lévő 270 négyzetméteren várjuk 3 éves kortól a tehetséges gyermeket, de bekerülni csak felvételivel lehet. A felvételről az intézmény vezetője, Prekup Mária gyógypedagógus-logopédus-pszichológus dönt.


CREDOLIFESCHOOL:

Magániskola 1.- től 4. osztályig olyan tanulók részére, akik az állami oktatással nincsenek megelégedve, mivel nem tart lépést a digitális kor kívánta új és modern, jövőre valóban felkészítést garantáló kívánalmakkal. Délután olyan gyermekek csatlakoznak hozzájuk, akik csak magán tanulószobánkat / napközinket/ veszik igénybe. Ők az emeleti részben, 130 négyzetméteren vannak elhelyezve.

 

AZ ÓVODA ÉS ISKOLA MUNKÁJÁT ÖNÁLLÓ HONLAPOKON TALÁLJA, MELYEKRE A FŐOLDALUNKON ELHELYEZETT LINKEKRE RÁKATTINTVA TUD ÁTMENNI.
ajГЎnlja ismerЕ‘sГ©nek

 AjГЎnlГі e-mail cГ­me:
 CГ­mzett e-mail cГ­me:

 


Ezt ne hagyja ki
Főoldal   |   Impresszum   |   Oldaltérkép   |   Médiaajánlat   |   Jognyilatkozat   |   Térkép   |   A CREDO Működése