Táborozás

Már lehet jelentkezni a CREDO szokásosan magas színvonalú nyári táboraiba. Idén is indul angol, készség és képesség fejlesztő illetve nomád tábor is.


Tantárgyi korrepetálások

Több mint 30 éves szakmai tapasztalat és kedvező ár a garancia arra, hogy az Ön gyermeke is sikeresen fogja venni az akadályokat, ha a CREDO tantárgyi korrepetálásait választja.


FЕ‘oldal / Szolgáltatásaink / Gyermek megőrzés

Szolgáltatásaink

Gyermek megőrzés

Szolgáltatásunk létrahozását annak ismerete motiválta, hogy sok család él nagyszülők, rokonok, esetleg közelben lakó barátok nélkül. Ezen családok sokszor küszködnek azzal a gonddal, hogy amikor hivatalos dolgot kellene elintézniük, orvoshoz kellene menniük, vagy csak egyszerűen szeretnék nyugodtan, átgondoltan megejteni a hétvégi nagybevásárlást, nem  tudják hol hagyni gyermeküket.

Ezen családoknak szeretnénk segítséget nyújtani egy olyan játszóház kínálta gyermekmegőrzési lehetőséggel, ahol a megőrzéshez felár nélkül kapják a gyermekkel való szakszerű játékos foglalkozást, amelyben nemcsak jól érzi magát a kis lurkó, de közben fejlődik, többé válik. Mindez azért, mert ezeket a megőrzéseket minden esetben diplomás, tökéletesen leinformálható pszichopedagógus, illetve pszichológus szakemberek végzik.

Ezt a szolgáltatásunkat igénybe veheti otthoni, házi jelleggel is, amikoris szakembereink a gyermek otthonába mennek . Ez fontos lehet  egy olyan esetben például, ha egyedülálló anyuka lázas-betegen szinte képtelen ellátni percenként valamit igénylő, kérő gyermekét.

Mindkét szolgáltatásunk / intézményünkön belüli, illetve a gyermek saját otthonán belüli/ kiterjedhet hosszú hétvégére, amikor a szülőknek esetlegesen el kell utazniuk, de gyermeküket nem szeretnék az utazással fárasztani, törni.

Hamarosan folytatjuk...


ajГЎnlja ismerЕ‘sГ©nek

 AjГЎnlГі e-mail cГ­me:
 CГ­mzett e-mail cГ­me:

 


Ezt ne hagyja ki
Főoldal   |   Impresszum   |   Oldaltérkép   |   Médiaajánlat   |   Jognyilatkozat   |   Térkép   |   A CREDO Működése