Táborozás

Már lehet jelentkezni a CREDO szokásosan magas színvonalú nyári táboraiba. Idén is indul angol, készség és képesség fejlesztő illetve nomád tábor is.


Tantárgyi korrepetálások

Több mint 30 éves szakmai tapasztalat és kedvező ár a garancia arra, hogy az Ön gyermeke is sikeresen fogja venni az akadályokat, ha a CREDO tantárgyi korrepetálásait választja.


FЕ‘oldal / Szolgáltatásaink / Szülinapi zsúr

Szolgáltatásaink

Szülinapi zsúr

Szülinapi, névnapi és gyermekzsúrok helyszíneként ideális megoldás a CREDO Iskolaelőkészítő és fejlesztő központ.

Napjaink igen nagy divatja ovis-és kisiskolás korban a születésnapok baráti körben való megtartása. Általában a szülő is és a gyermek is nagyon-nagy készülődéssel, izgalommal várja a nagy napot. És általában a gyermek elégedetten búcsúzik kis barátaitól a nap végén. Ugyanez azonban nem mondható el a házi gazda szerepét betöltő szülőkről.

Miért is?

 Mert hiába készülnek mindenféle játékkal, vetélkedőkkel, az összejövetel második felétől a csicseri had már a felnőttek számára fárasztó, szinte elviselhetetlen zajongással futkározik, rohangál össze-vissza. (Pont a hozzám járó szülők egyike panaszolta a napokban, hogy a függönyt leszakították, rájártak nasizni az éléskamrára, kiborogatták az üdítőket, úgyhogy a férjével alig bírták kivárni, az összejövetel végét.)

Ahhoz, hogy egy több órás ilyen jellegű gyermeki összejövetel sikeres legyen, érdemes szakemberekre bízni a lebonyolítást. Mégpedig olyanokra, akik tudják, hogy a gyermekek figyelme milyen játékos feladatokkal koncentrálhatóak tartósan, valamint, hogy hogyan kell a játékokat terhelhetőségükkel és fáradékonyságukkal összhangba hozni. Akik tudják, hogy hogyan kell irányítani elejétől a végéig egy ilyen csoportos „bulit”, hogy kicsik és nagyok egyaránt jól érezzék magukat.

Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani szolgáltatásunkkal mindazoknak, akik valóban maradandó élményként szeretnék maguk mögött tudni csemetéjük életének eme fontos eseményét.

A lebonyolításhoz rendelkezésünkre áll:

  egy 200m2-es korszerű épület, berendezve játékokkal
  hozzáértő pedagógugok, technikai személyzet
  zenebohóc
  igény szerint ugrálóvár

Igényelhető szolgáltatások:

  az épület ibérlése gyermekzsúrokra, születés, névnapi partykra
  teljes születésnap lebonyolítása
  csak a programokat igényelve
  programot és ellátást igényelve

EGYÉNI ELKÉPZELÉSEK MEGVALÓSÍTÁSÁRA NYITOTTAK VAGYUNK!


ajГЎnlja ismerЕ‘sГ©nek

 AjГЎnlГі e-mail cГ­me:
 CГ­mzett e-mail cГ­me:

 


Ezt ne hagyja ki
Főoldal   |   Impresszum   |   Oldaltérkép   |   Médiaajánlat   |   Jognyilatkozat   |   Térkép   |   A CREDO Működése